søndag 12. august 2012

Helg

Helgen ble ikke helt slik værmeldingen sa den skulle bli, men det har vært grei temperatur og ikke minst UTEN regn!!! Så vi har vært ute og benyttet oss av siste del av sommer temperaturen(?!).

Noe av det kjekkeste A2 vet er å gå på stranden å fange krabber, så omtrent daglig får vi spørsmål om vi kan gå på stranden i dag!! Vi bor gå avstand til standen og benytter oss mye av den fantastiske muligheten:-) Så i helgen har vi vært 2 turer på stranden for å fange krabbe. Først en tur på torsdag (ikke helt regnet som helg, men,men...) etter barnehage og middag. Far i huset ordner med selvfisket fisk som vi har liggende i frysen som barna legger ut som agn til krabben, håven, mini krabbeteine og bøtte er med. Så er det bare å vente!! Krabben kommer ganske kjapt frem fra hjemmestedet sitt når den oppdager fisken, da er de små kjappe med håven sin og får krabben i bøtta si. Fangsetn ble maaangen krabber og noen småfisk. Etter vel 2 timer, var det på tide å vende nesen hjem for å se semifinale i håndball, Norge mot Korea.


For å engasjere barna litt mens mor og far såg kamp, fikk de tegne det norske flagget på hver sin side av kinnet til far:-)
A2 sitt norske flagg!

A3 sitt norske flagg!

Heldigvis vant Norge (såg litt dårlig ut etter første omgang), og det var bare å sette av lørdag kvelden til finale:-)


Fredagen forsvant i rydding og organisering i kjellaren, vi holder på å gjøre om dette rommet til tv stue og leke rom. Kommer tilbake til dette i et senere innlegg:-)

Lørdagen var mann og barn på båttur, mens mor og minsten var hjemme og ryddet i kjelleren. Etterhvert på dagen kom solen frem og vi gikk på strnden for å fange krabber. Vi hadde med oss engangsgrill og tok middagen ute. Det er dette som er ekte sommer idyll;-)

Kvelden var selvsagt satt av til håndballfinalen mellom Norge og Montenegro!! Jeg blir så rastløs når noe blir for spennende, så jeg ble stående å bake boller!!! under hele kampen..... Og siden Norge drog i land seieren etter en spennende og jevn kamp, hadde vi noe godt å feire med etterpå:-p

Bollene kom og til nytte dagen etter når vi skulle i selskap til min mor. Det var først middag med hele familien på kinaresturanten, og kaffi og kake på terrassen etterpå:-)
Gratulera med dagen, mor:-)

Håper alle har hatt en fin helg:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar